Acasă Politic Traian Băsescu, către Petre Daea: Marş afară din Guvernul României, clovn nenorocit

Traian Băsescu, către Petre Daea: Marş afară din Guvernul României, clovn nenorocit

DISTRIBUIȚI

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că un ministru care pune semnul egal între incinerarea porcilor şi uciderea a milioane de evrei la Auschwitz „nu poate fi decât o ruşine“. „Marş afară din Guvernul României, clovn nenorocit“, este mesajul pe care i l-a transmis Traian Băsescu lui Petre Daea. ”Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia. Marş afară din Guvernul României, clown nenorocit. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti”, a scris Traian Băsescu.

Penibilul ministru al Agriculturii, Petre Daea a spus marţi seară la Antena 3 că porcii infestaţi cu pesta porcină trebuie incineraţi ca la Auschwitz.

„Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000-3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic”, a spus ministrul.

Ambasada Israelului a reacționat imediat la declarația lui Daea.

Daea și-a cerut scuze, detalii AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.