Acasă Politic Traian Basescu: -Singurul adversar serios in aceasta competitie pot fi chiar eu-

Traian Basescu: -Singurul adversar serios in aceasta competitie pot fi chiar eu-

DISTRIBUIȚI

-Singurul adversar serios in aceasta competitie pot fi chiar eu-, a declarat liderul democrat Traian Basescu, referindu-se la lupta electorala pentru presedintia Partidului Democrat. El este de parere ca nu are un adversar din cauza caruia sa nu poata castiga sefia partidului. Primarul general sustine ca are deja sprijinul a 32 de organizatii care ii pot asigura victoria la Conventia din mai. Aflat in campanie la Targu Jiu, Basescu si-a exprimat convingerea ca dupa Conventia Nationala Extraordinara PD nu se va scinda. Mai mult, acesta a afirmat ca intre el si Petre Roman nu exista in prezent nici o ruptura, admitand insa ca nu isi mai bea cafeaua cu presedintele PD, de trei ori pe zi, ci numai o data. Vicele democrat a mai aratat ca, in conditiile in care Roman ar candida din nou la presedintia tarii, ar avea din nou sprijinul sau, pentru ca -Petre Roman este cel mai bun-. In aceleasi timp insa, Traian Basescu a tinut sa informeze ca PD se va prezenta atat la alegerile pentru Controceni, cat si la cele pentru Primaria Capitalei cu acei candidati care se vor bucura de popularitate in randul electoratului. In acest context, primarul general a reiterat pozitia conform careia nu doreste sa candideze la cea mai inalta functie in stat pentru 2004, dar a afirmat, totodata, ca pana la alegeri mai este suficient timp pentru a lua o decizie finala.

Caseta

Basescu acuza Cabinetul de -manelism politic-

Traian Basescu a facut in week-end, la Targu Jiu, si o analiza inedita a Cabinetului Nastase, realizand o paralela intre membrii Executivului si cel mai viu discutat fenomen muzical, intitulat pe scurt -manele-.

-Adrian premierul-minune are un guvern pe masura, in care aghiotant in materie de manele politice este ministrul transporturilor-, a spus primarul general, parafrazand numele cunoscutului -manelist-, Adrian Copilul Minune.

Traian Basescu a tinut sa precizeze si motivul pentru care ii apostrofeaza pe actualii guvernanti. El a declarat: -Baietii acestia au de la mine fonduri necheltuite de 1,4 miliarde de dolari si nu au bunul-simt sa spuna ca in urmatorii patru ani vor lucra pe banii angajati de mine-. Fostul ministru al transporturilor a mai declarat ca Miron Mitrea, actualul titular al portofoliului, -se ??????langa Boeingul 737-, fara sa spuna ca avionul respectiv este parte dintr-un contract semnat de Traian Basescu in baza caruia Romania urma sa primeasca 17 aparate similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.