Acasă Politic Vasile Blaga: Contestatarii conducerii PNL au greșit. A fost afectată imaginea partidului

Vasile Blaga: Contestatarii conducerii PNL au greșit. A fost afectată imaginea partidului

DISTRIBUIȚI

Fostul co-președinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat joi că liberalii care au criticat conducerea partidului, după eșecul referendumului, au greșit, deoarece decizia de a vota fiecare după propria conștiință a fost luată la nivelul partidului, nu de o singură persoană.

„Eu cred că au făcut cel puțin două greșeli. Prima pentru că decizia foarte corectă de a lăsa fiecare coleg să voteze așa cum dorește după propria conșiință a fost luată de conducerea partidului, nu a fost luată de o persoană. Cine a dorit să meargă la vot a votat. Eu am fost și am votat pentru, adică da. Nu mi-a spus nimeni să mă duc sau să nu mă duc. Pe de altă parte și momentul a fost nefericit, pentru că presiunea era pe cei care votau”, a afirmat fostul co-președinte PNL, Vasile Blaga, în Parlament.

La întrebarea dacă a fost afectată imaginea partidului răspunsul lui Vasile Blaga a fost: „Nu pot să spun că nu. Da, sigur… dispute interne de acest gen…Eu întotdeauna am insistat în permanență ca orice discuție de orice fel să fie discutate în ședință. Atunci minoritatea se supune majorității. Fiecare își asumă. Nu cred că trebuie vorbit de sancțiuni.”
Întrebat de ce crede că ar fi potrivit ca europarlamentar Blaga a răspuns:
„Eu cred că voi putea contribui în grupul PPE la destule lucruri bune pentru România din zona în care mă pricep, evident, tot ce înseamnă parcursul pe care l-am avut în Schengen. Nu cred că sunt prea mulți oameni care au conexiuni la Bruxelles, cu cei cu care am negociat la momentul respectiv. Partidul va hotărî mai departe”, a conchis Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.