Acasă Politic Vasile Blaga: Ne vom bate cu PSD, că PNL este prea mic...

Vasile Blaga: Ne vom bate cu PSD, că PNL este prea mic pentru felia asta

DISTRIBUIȚI

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă la Arad că românii nu ar mai trebui să aleagă, la următoarele alegeri, "oameni care manevrează din culise, care stau în spatele ușilor închise", susținând că partidul va lupta cu PSD, pentru că "PNL este prea mic pentru felia asta".
Prezent la Arad, la lansarea candidaților PD-L Arad pentru alegeri, Blaga a criticat, în fața a sute de membri și simpatizanți PD-L aflați la Palatul Cultural din oraș, actuala guvernare și colaborarea dintre PSD și PNL. În sala desfășurării evenimentului era afișat, pe un perete, un banner cu harta României, pe care era plasată o caracatiță ce avea două capete, respectiv chipul lui Călin Popescu Tăriceanu și cel al lui Mircea Geoană.
După ce l-a numit pe Tăriceanu "un motociclist", Vasile Blaga a spus că PD-L nu consideră PNL un contracandidat serios la alegeri, lupta urmând să fie dată între PD-L și PSD.
"Noi ne batem cu PSD, că PNL e prea mic pentru felia asta! Despre PSD vă spun că i-am strivit în 2004 și îi vom bate din nou, pentru că suntem mai puternici și mai bine reprezentați în administrația publică locală", a spus Blaga.
Vasile Blaga crede că electoratul nu va mai accepta "oameni de culise" și oamenii vor vota pentru schimbarea clasei politice.
"Românii nu vor mai alege, pe 30 noiembrie, oameni din categoria Hrebenciuc, din categoria Rușanu sau Fenechiu. Aceștia sunt oameni care manevrează din culise, care stau în spatele ușilor închise și susțin la putere un guvern cu numai 20 la sută susținere transparentă. Oameni care țin șefi și secretari de stat cu salarii de 50.000 de euro doar ca să le servească interesele", a spus Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.