Acasă Politic VIDEO. După Nichita apare în PSD un alt obsedat sexual: masturbarea, atribuție...

VIDEO. După Nichita apare în PSD un alt obsedat sexual: masturbarea, atribuție de serviciu la primărie

DISTRIBUIȚI

Un primar PSD de 67 de ani este acuzat de un consilier local, tot PSD, tot de 67 de ani că îl obliga să-l masturbeze.

Costel Turlea, consilier local PSD din comuna doljeană Mîrșani, povestește că edilul îl obliga să-l masturbeze câte 15 minute, în biroul Primăriei. Turlea a povestit conform unei înregistrări postată pe youtube că a fost obligat să presteze sexual din 2011: „Mă știa tot satul că eram mâna lui dreaptă în Primărie”, începe Turlea să explice, nefericit, ținând cont de context, că era omul de încredere al edilului.

„Cum o făcea? Era parșiv. Mă ademenea în biroul său, spunând că are de lucru. Închidea ușa, se dezbrăca la pantaloni și îmi arăta moșorul lui. Hai la deal, mă, îmi spunea el! Eu rușinos, că suntem amândoi născuți în 1948. Eu doar cu două degete îi atingeam moșorul. El, spunea: «Saltă-te, mă, la deal! Ia-o cu toată mâna! Mă chinuiam 15 minute»”, își povestește chinul consilierul local din Mîrșani.

La rândul lui, primarul Ghencioiu(foto) a declarat, pentru EVZ, că Turlea „are o minte de nebun și un comportament ordinar. Cum să scrii pe hârtie așa ceva! E la mintea unui nebun, ce să-i fac eu? Poate să spună orice, nu ne putem pune în fața naturii”.

Edilul a mai susținut că la mijloc ar fi o răzbunare pentru că l-a pensionat anticipat pe Turlea, după ce l-a ținut 20 de ani în Primărie.

Pe lângă abuzurile sexuale la care a fost supus, consilierul local a făcut și alte sesizări legate de corupție de la șeful Guvernului, până la președinte. Ba chiar, Corpul de Control al Primului ministru a trimis în teritoriu, respectiv la Prefectura Dolj, o adresă prin care cere o anchetă privind activitatea primarului Ghencioiu.

Înainte de a asculta înregistrarea, luați un emetiral.

{youtube}V-0ukBKa0oA{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.