Acasă Politic Vigilentele femei de serviciu din Senat

Vigilentele femei de serviciu din Senat

DISTRIBUIȚI

Un bărbat cu probleme psihice a intrat în Parlament, a furat costumul unui senator și s-a jucat la calculatorul unui ales. A trecut de SPP-iști, dar a fost oprit de femeile de serviciu

Un bărbat cu probleme psihice a trecut de controlul SPP-iștilor și s-a plimbat prin Parlament
Marțea trecută un bărbat cu probleme psihice a reușit să treacă de vigilența SPP-iștilor și să intre fără să fie supus unui control în Palatul Parlamentului. Acesta s-a plimbat nestingherit prin clădire până când a fost descoperit de femeile de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns în biroului senatorului PP-DD de Timiş, Ioan Iovescu, s-a îmbrăcat cu un costum al acestuia şi și-a început astfel periplul pe holurile Senatului ajungând la un moment dat la biroul grupului PNL de la Senat. Aici, s-a aşezat la un birou şi a început să joace pe un calculator, scrie Ziua News.

Pentru că li s-a părut că arată suspect, două femei de serviciu l-au luat la întrebări, însă acesta pretindea că este senator și că nu vrea să fie deranjat când lucrează. Ele nu s-au lăsat însă intimidate și l-au imobilizat pe intrus şi au sunat la Secţia de poliţie nr.17 din Capitală.

Între timp s-au sesizat şi subofiţerii SPP care l-au preluat pe individ și i-au înapoiat costumul senatorului PP-DD de Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.