Home Social Arestați preventiv după ce au bătut un copil care ar fi speriat...

Arestați preventiv după ce au bătut un copil care ar fi speriat un cal

DISTRIBUIŢI

Luni, în jurul orei 13:30, în comuna Jorăşti, judeţul Galaţi, un copil de 10 ani care mergea pe stradă a fost abordat de un verișor de-al lui în vârstă de 30 de ani, care l-a chemat în curtea casei sale, cu promisiunea că îi va oferi o sumă de bani. Din casă a ieșit un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, care este nașul de botez al băiatului. Cei doi bărbați l-au imobilizat pe copil și l-au bătut cu un bici din sârmă.

„Era alb ca varul şi speriat, se ţinea şi de cap, era plin de lovituri. Să dai aşa într-un copil de 10 ani, chiar şi aşa, plăteam calul, dar în halul ăsta să baţi un copil”, a povestit bunica băiatului pentru Monitorul de Galați.

Băiatul a ajuns în stare gravă la spital

„La sosirea echipajului nostru, pacientul, un copil de 10 ani, victima unei agresiuni, prezenta multiple leziuni, contuzii şi escoriaţii pe tot corpul. A fost transferat apoi de la Spitalul din Tg. Bujor, unde a fost dus iniţial după ce a primit primul ajutor, la Spitalul de Urgenţă Galaţi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, SAJ Galaţi.

„Cu acel bici l-a lovit cel în vârstă pe minor peste corp, peste picioare, aproximativ 25 de lovituri am stabilit noi, minorul s-a aflat într-o situaţie demnă de compătimit, nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat și Nicolae Cuzi, prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

Cei doi agresori au fost reținuți și arestați preventiv. Aceștia sunt acuzați de comiterea lipsire de libertate în formă agravantă, lovire sau alte violenţe în formă agravantă, tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravantă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.