Home Social Băsescu: Raed Arafat trebuie să plece

Băsescu: Raed Arafat trebuie să plece

DISTRIBUIŢI

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că în opinia sa secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, trebuie să plece din sistem pentru că altfel va continua să facă mult rău sistemului de urgență din România.

”Arafat daca nu este schimbat sau nu se va retrage va face mult rau sistemului de urgenta din Romania. El trebuie sa isi schimbe mentalitatea altfel va face mult rau. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul national. Am văzut că acum zice că acum a primit o lectie. Arafat este un etatist convinsi si el nu intelege ce inseamna concurența.

Când e un accident pe DN1 insira masinile rosii si face spectacol, dar nu poate gasi un avion in Apuseni, un planor prin munti, iar la Siutghiol nu e in stare ca la 30 de m de țărm să salveze niște oameni.

A fost distrusa si discreditata Salvarea in mod intentionat în dauna Pompierilor – acolo e doar un paramedic în timp ce Salvarea vine cu medic.”, a spus Băsescu într-o participare la Emisiunea Videocrația de la platforma on-line unde.tv

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.