Acasă Social Casa de sondaje a lui Marius Pieleanu, cunoscut client al curvelor de...

Casa de sondaje a lui Marius Pieleanu, cunoscut client al curvelor de lux, a dat publicității un nou sondaj politic

DISTRIBUIȚI

În ianuarie 2012, Pieleanu a fost demascat de procurori ca și client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Sociologul a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.
În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care era cercetată Andreea Marta, soţia lui Codruț Marta, prostituată și proxenetă de lux, condamnată între timp cu suspendare.
Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie.
Casa lui de sondaje , Avangarde a furnizat în mai 2015 în spațiul public o „cercetare” sociologică intitulată Barometru de Opinie. La măsurarea notorietății jurnaliștilor nu apăreau deloc Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Radu Moraru și nici Andreea Esca. Turcescu l-a sunat pe Pieleanu care a recunoscut că a măsluit sondajul. Detalii AICI.
Același Pieleanu a emis un nou așa-zis sondaj, realizat telefonic în perioada 15-22 iunie cu  781 de respondenţi iar eroarea maximă de ±3.51%. Astfel, dacă mâine ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, PSD ar obţine 46% din voturi la fel cu parlamentarele din 2016, PNL a crescut cu 10% liberalii fiind creditați cu 30% din sufragii iar USR îşi menţine cota electorală de 9% din opţiuni. ALDE ar obține 6%, PMP 5%, iar UDMR – 3%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.