Acasă Social Concurs de admitere în școlile de agenți de poliție

Concurs de admitere în școlile de agenți de poliție

DISTRIBUIȚI

Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie 2021.

Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale de selecţie (în perioada 18-24 martie 2021), iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la unităţile de selecţie, la data de 27 martie 2021. Examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.

Puteţi candida pe cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi pe 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toţi cei interesaţi îşi pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia.

În acest an, candidaţii vor fi repartizaţi pentru evaluarea performanţei fizice pe centre zonale, în funcţie de domiciliu, indiferent de opţiune, astfel:

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – pentru candidaţii din Municipiul Bucureşti şi judeţele: Argeş, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – pentru candidaţii din judeţele: Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Prahova, Vrancea;

– Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – pentru candidaţii din judeţele: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Sălaj, Sibiu.

Toate detaliile privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat, actele necesare la înscriere şi probele de concurs se regăsesc aici:
https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-februarie-martie-2021

3 COMENTARII

  1. Cît e procentul de șmecheri dinastici care și-au antamat deja locurile acolo? …și cît a costat un loc, pentru viitorii chiulăi din Ministerul Afacerilor Interlope?

  2. Acum sa vedem daca protestele militienilor sunt justificate,caci daca este atat de rau in Politie cum spun sindicalisti lor care demonstreaza in strada pentru ca politisti romani sunt vai de mama lor nu ar trebui sa fie candidati nici pentru jumatate din locurile scoase la concurs caci nimeni nu merge la rau,asa spune logica.
    Eu traiesc in Germania si aici pentru ca nu se mai inscriau tineri in armata caci militari erau obligati prin lege sa mearga si la razboi in strainatate pentru ca ei jurau ca servesc patria fara alte conditii statul a dat o lege care spune ca are nevoie de militari in tara(deci fara sa ii trimita in teatrele de razboi cum spun militari)doar sa mai atraga oameni in armata pentru ca are prea putini fata de numarul normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.