Acasă Social Curățenia de Primăvară 2019: 14 ani de voluntariat la Grădina Botanică București

Curățenia de Primăvară 2019: 14 ani de voluntariat la Grădina Botanică București

DISTRIBUIȚI

Asociația Team Work a organizat în luna martie „Curățenia de Primăvară”, evenimentul fiind realizat de 14 ani, începând cu 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.
„Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică” s-a desfășurat în perioada 9, 16, 23-24, 30-31 martie 2019. Cei aproximativ 350 de voluntari Team Work au lucrat în mai multe sectoare ale Grădinii Botanice, respectiv liziera Grădinii Italiene, liziera Cotroceni, Colina Coniferelor, Sectorul Taxonomic și Aleea Magnoliilor. Activitățile desfășurate au constat în tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor și îndepărtarea materiei vegetale.
Albumele foto din cele șase zile ale Curățeniei sunt disponibile pe pagina Asociației Team Work: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO.
Activitățile desfășurate în luna martie deschid seria de evenimente de voluntariat organizate anual de Asociația Team Work în Grădina Botanică București.
Cei 14 ani de proiect pot fi rezumați în:
Participarea a peste 7000 de voluntari, însumând peste 45.000 de ore de voluntariat,
Amenajarea a 3 noi spații: Grădina Bunicii, Grădina Copiilor, Grădina din Cărți,
Pregătirea pentru inaugurare în luna mai 2019 a unui nou spațiu, Aleea Magnoliilor,
Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, 2012,
Premiul Spații Verzi MOL, 2011.
Grup voluntari: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/
Partener instituțional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București
Parteneri media: InfoUB, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Blogunteer.ro, Calendarevenimente.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Școala ADC*RO, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, Imparte.ro, Studlife, Getlokal, Arcca Student Housing, Orasul meu, Jooble, StudentIQ.
„Curăţenia de Primăvară în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București; face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Curăţenia de Toamnă” și „Green Work”.
Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.