Acasă Social Galați: Călători rămaşi în stații, şoferi fără locuri de muncă

Galați: Călători rămaşi în stații, şoferi fără locuri de muncă

DISTRIBUIȚI

După problemele avute în această iarnă cu lipsa căldurii din apartamente sau a apei curente, acum a venit timpul ca transportul în comun să nemulțumească o parte a locuitorilor oraşui dunărean.
Pentru că pe data de 9 Mai urmează sa le expire licențele, şoferii operatorilor privați au refuzat ieri, 27.04.2015 să iasă pe trasee, greva lor continuând şi astăzi. Însă, protestul lor nu a avut rezultatele dorite, neajungându-se la o înțelegere cu reprezentanții primăriei.
În oraşul Galați, societatea de transport public a primăriei, Transurb, pune zilnic la dispoziția călătorilor aproximativ 70 de autobuze, troleibuze şi tramvaie, pe când din partea celor 8 operatori privați sunt puse în circulație 180 de microbuze, lipsa acestora în cele două zile creând probleme oamenilor care au dorit să se deplaseze dintr-un cartier în altul pentru a ajunge la şcoala ori serviciu. Totuşi, indignarea se referă şi la condițiile în care se circula cu autobuzele: aglomerație, mizerie şi mirosuri deranjante resimțite de-a lungul fiecărei călătorii.
Pe lângă plângerile călătorilor,  se estimează că 500 de şoferi vor rămâne începând cu data de 9 Mai fără sursă de venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.