Acasă Social Medic: un pacient cu certificat fals de vaccinare, din păcate, a murit....

Medic: un pacient cu certificat fals de vaccinare, din păcate, a murit. Sesizarea autorităților e obligatorie

DISTRIBUIȚI

Unul dintre pacienţii care au decedat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) COVID-19 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu a fost un tânăr care, înainte să piardă lupta cu boala, le-a mărturisit medicilor că el are un certificat de vaccinare, dar de fapt nu s-a imunizat, a declarat marţi, pentru AGERPRES, coordonatoarea secţiei, medicul Ioana Codru.

Conform legislației, medicii care iau la cunoștință despre comiterea unei infracțiuni în timpul serviciului sunt obligați să anunțe autoritățile. În caz contrar, ei înșiși sunt pasibili de închisoare pentru omisiunea sesizării.

Întrebată ce a impresionat-o cel mai mult de la debutul valului 4, la pacienţii cu COVID-19, coordonatoarea Secţiei ATI COVID-19 de la SCJU Sibiu a spus: „Din păcate, am avut pacienţi care au circulat prin Europa cu certificate false de vaccinare. În final, pacienţii au recunoscut asta, ne-au spus-o ei spontan. (…) Am avut un pacient (cu certificat fals de vaccinare – n.r.) care a şi murit din păcate şi era şi tânăr”. Citește continuarea la AGERPRES.RO

2 COMENTARII

  1. Adica se gasesc medici care dau certificate de vaccinat contra spaga!!!!?,incredibil cine ar fi crezut ca in sistemul medical din Romania sunt medici spagari,nu imi vine sa cred,pana acum nu am auzit vreun cetatean roman care sa fi spus ca a dat spaga la medicul de familie sau la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.