Acasă Social Problema căldurii în Drumul Taberei rezolvată astăzi

Problema căldurii în Drumul Taberei rezolvată astăzi

DISTRIBUIȚI

Locuitorii cartierului Drumul Taberei vor avea apartamentele încălzite la parametri optimi cel târziu în cursul zilei de miercuri, temperatura din calorifere urmând să crească gradual din noaptea de marți spre miercuri, a anunțat, marți, primarul general Răzvan Sava, după întâlnirea cu ministrul Energiei, domnul Victor Vlad Grigorescu.

La întâlnire, la care au participat și conducerea RADET și a ELCEN, s-a stabilit că, începând de miercuri, cele două entități să lucreze unitar pentru furnizarea în parametri optimi a agentului termic în Capitală.

RADET și ELCEN vor comunica zilnic, atât ministerului Energiei cât și Primăriei Capitalei, cantitățile de agent termic livrat populației, eventualele situații de criză sau avarie fiind gestionate unitar de cele două structuri.

‘Prioritatea RADET și ELCEN este aceea de a asigura căldură în locuințele bucureștenilor, dincolo de problemele de ordin tehnic și financiar cu care se confruntă cele două entități. Se va lucra în comun pentru a livra un serviciu de calitate către populație’, a mai spus primarul general Răzvan Sava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.