Acasă Social Umor in -orasul Tristelor-

Umor in -orasul Tristelor-

DISTRIBUIȚI

Celebrul caricaturist, Cristian Mihailescu, publicat de nenumarate ori in paginile ziarului -Curentul-, a ajuns la Constanta. Clubul -La taclale- a adapostit expozitia de caricatura a artistului. Au putut fi admirate o serie de desene cu tenta politica, sociala si de atitudine civica. Astfel afli cum hotii de dinainte sunt spagarii contemporani, cum se descopera luminita de la capatul tunelului pe patul de moarte sau in cate feluri se pot imparti banii publici. Actiunea a avut loc gratie Doinei Pauleanu, directorul Muzeului de Arta din Constanta.

Conducerea clubului constantean a reusit sa creeze un cadru boem, ceea ce a facut din locul respectiv un spatiu de intalnire a artistilor si a tuturor celor care vor sa se bucure de atmosfera intima si stilata deopotriva.

Cristian Mihailescu s-a nascut la Ploiesti, in anul 1949. Are o bogata experienta grafica. A participat la expozitii de grup si la saloane de caricatura din intreaga tara: Ploiesti, Costinesti, Targu Mures, Suceava, Braila. De asemenea, a participat la numeroase expozitii internationale: Gabrovo, Knokke Heist, Montreal, Skoplje etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.