Acasă Special Academicianul Victor Voicu: Religia creștină și civilizația europeană sunt în pericol din...

Academicianul Victor Voicu: Religia creștină și civilizația europeană sunt în pericol din cauza migranților musulmani

DISTRIBUIȚI

Religia creștină și civilizația europeană sunt în pericol, în condițiile accentuării fenomenului migrației, a afirmat marți secretarul general al Academiei Române, academicianul Victor Voicu, doctor în Medicină, la conferința intitulată „Dumnezeu își ia revanșa? Geopolitica religiilor azi”.
„În pericol este însăși civilizația contemporană europeană, normalitatea europeană. Să admit însă că Europa contemporană și viitorul ar putea integra musulmanii, urmând o cale cu două trepte: autoreforma islamismului și educarea minților. Ambele dificile. Posibile teoretic pe termen mediu și lung. Să treacă măcar două generații sau trei. Vezi parcursul prin pustie a 40 de ani, ca să se schimbe generațiile, conceptele, metehnele, prejudecățile. (…) S-au născut niște întrebări, care ar putea să ne intereseze pe unii dintre noi, ar putea să ne intereseze la nivel național. Poate și la nivel european. Sau nu? (…) Prima întrebare: Este programată această imigrație islamică în Europa, chiar dacă parțial este justificată de ororile războiului? Europa este conștientă de consecințe? Există o abordare unitară a Uniunii Europene, o analiză a liderilor europeni a cauzelor și consecințelor imigrației? Se aplică concepte politice diferite cu dublu standard? De ce țările islamice bogate din Zona Golfului nu oferă sprijin și nu acceptă imigrația coreligionarilor lor? Nu cumva acest tip de abordare de politică a Uniunii Europene de pacificare, conciliere — un aparent umanism — este de fapt ‘politică corectă’ și neomarxism similară sau un fel de ‘policy of appeasement’, politică dusă de Neville Chamberlain în 1937-1940 față de Hitler? Consecințele le știți. (…) Și ultima întrebare: Au evaluat liderii europeni cu ajutorul experților consecințele demografice și geopolitice ale imigrației masive la nivelul teritoriului Europei? Desigur, după cum vedem, multe întrebări și puține răspunsuri”, a spus acad. Victor Voicu.

Liderul Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Muurat, a declarat la rândul său: „Europa va trebui să rămână cu valorile creștine. O Uniune Europeană fără valorile spirituale este ca un copil la 13 ani abandonat de ambii părinți. Din nefericire, la ora actuală se încearcă o îndepărtare de la valorile creștine. O societate fără credință este ca și cum n-ar mai exista și ar permite mult mai ușor radicalizarea imigranților. (…) Ne bucură că, la ora actuală, poporul român își practică valorile tradiționale”.

Discursul academcianului Victor Voicu vine la câteva luni după ce luptătorul cu mega-moscheea, Cătălin Berenghi a anunțat Academia Română despre procesul intentat de el, Călin Mărincuș, Octavian Todiraș și Cătălin Ioan Gornic și la care peste opt mii de români s-au constituit părți. 

Acum la proces poate fi folosit și discursul academicianului Voicu.

4 COMENTARII

  1. Total gresit ! Crestinismul nu este o traditie Occidentala. A fost un un mecanism social impus (sau actual, cunoscut prin: ingineria sociala) de cultura greco-romana, de catre liderii acestora (suna cunoscut ? …ca si astazi) prin superstitii, forme de idolatrie, promisiuni desarte in „Lume de Dincolo”… toate de provenianta orientala, preluate de la ciobanii evrei, din legendele acestora. Aceasta este o „traditie” de import, straina de aceste locuri din Europa, unde marea majoritate inainte de crestinizarea (fortata, „in numele Domnului”, „a poruncilor divine”), lumea era… Pagina (a nu se intelege intr-un mod peiorativ). Crestinismul a fost impus cu de-a sila Europei intr-o vreme cind era vulnerabila si de atunci, in numele zeului evreilor, se comit numai…, deoarece se revendica „traditionala”!
    Azi, ca si Ieri, toate aceste fenomene (sociale) de migratie se intimpla (si se vor intimpla) din cauza lideliror politici & a celor din biserica; cu ajutorul Stilpilor Societatii :). Ca nu a venit dracu’, nu stiu ce demon, extraterestru din galaxia Andromeda sau alte inchipuiri…
    P.S. Religia este dictatura celor putini si vicleni, a celor care au cunoscut Psihologia Sociala, Comportamentala, in detrimentul celor multi si (cu tristete) naivi.

  2. E foarte nasol daca Victor Voicu spune ca Europa e in pericol. Tipul era insarcinat cu programele militare de arme chimice si biologice, deci singurul mod in care stie sa „apere” Europa in pericol e cu toxine si virusi. Coroborat cu transformarea Institutului Cantacuzino in departament al armatei, ies niste concluzii periculoase. Apropo de ipocrizie – Irak, Libia, Siria, Argentina si Africa de Sud au fost atacate dupa ce au renuntat la arme de distrugere in masa.

  3. O declaratie foarte grava si corecta, spre deosebire de postacii care iau in deradere crestinismul si valorile crestine care au fundamentat Europa si civilizatia europeana actuala. Macar in cazul Romaniei, ai carei vechi locuitori geto-daci erau cvasi-monoteisti credinciosi in Zalmoxe, cu radacini orfice si asteptand deja un Mantuitor, geto-daci care au trecut la crestinism aproape natural, toate aceste porcarii ateist-sataniste ar trebui sa inceteze! Mai, dar rau v-a mai spalat scoala de la Frankfurt creierele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.