Home Special Cătălin Berenghi a reușit să scoată Ținutul Secuiesc de pe harta României...

Cătălin Berenghi a reușit să scoată Ținutul Secuiesc de pe harta României afișată pe aplicația de navigație

DISTRIBUIŢI

Activistul civic Cătălin Ioan Berenghi a observat folosind o aplicație pe telefon pentru navigație că pe harta României, Transilvania este colorată în mov deschis iar Ținutul Secuiesc este colorat în mov închis (foto stânga). Decis să „apere lupta de secole a voievozilor și domnitorilor noștri, a întregului neam românesc, până la martiriu”, Berenghi s-a apucat să facă sesizări peste sesizări la administratorii aplicației și după aproape șase luni, triumfător, activistul a anunțat victoria: tot teritoriul României are o singură culoare (foto dreapta).

Cătălin Ioan Berenghi a fost luptător în Legiunea Străină. Antrenat în 4 războaie, specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil), distrugător de lunetiști, alpinist si schior, ghid montan, instructor prim ajutor, instructor scoală de ghizi montani și instructor cursuri supravietuire, Berenghi este cel care a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul din Bulevardul Expoziţiei unde ar urma să se ridice Mega-Moscheea şi a îngropat alţi doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova sfinţind-o creştineşte şi, după ce Premierul a cerut autorităţilor să-i facă dosar penal, bucureşteanul l-a îngropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo și a dat în judecată Guvernul pentru anularea HG emisă de Ponta pentru mega-moschee. Peste 8000 (opt mii) de români i s-au alăturat acestuia în procesul de pe rolul Curții de Apel, doar până la termenul din iunie 2017.

24 ARII

  1. Felicitări poți fi liderul care conduce români să distrugem vindutii din saraca asta tara.. felicitări încă o data

  2. in germani la meteo …peste tara noastra apare doar…budapesta. in animite cataloage serioase de haine si scule profesionale (probabil coincidenta sau nu) la adresa din ROMANIA ,apare adresa din ungaria. Suntem sub un asediu feroce din partea occidentului,de ce?

  3. Curentul, de ce nu scrii si ca EDITAT de Cătălin Ioan Berenghi a batut palma cu Ciuma Rosie si a facut petitii la tribunal impotriva USR si PLUS?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.