Acasă Special Extraterestrii au sosit pe Terra!

Extraterestrii au sosit pe Terra!

DISTRIBUIȚI

George Bush si CIA au ascuns in fata Americii, ca detin dovezi incredibile privind sosirea pe Terra a unor Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN). O parte dintre aceste dovezi, printre care fotografii cu diverse tipuri de OZN-uri se afla la Arhivele Nationale Americane. Dar nu numai fostul director al CIA si viitorul presedinte al SUA a pastrat tacere in fata poporului american. Este de notorietate ca, timp de 50 de ani, nici o administratie americana nu a facut decat sa infirme si sa ridiculizeze semnalarile a sute si mii de martori oculari privind vizitarea Terrei, respectiv al teritoriului SUA, de catre OZN-uri si extrateresti. In fata evidentelor care se acumuleaza, organizatia -Proiectul Dezvaluiria- care reuneste fosti functionari guvernamentali, militari, martori ocular, a cerut Congresului american, deschiderea audierilor in aceasta chestiune. Peste 400 de persoane sunt gata sa apara in fata comisiilor Congresului sa furnizeze argumente, sa depuna marturii si ….. dezvaluiri ca: fenomenul OZN exista, ca guvernul american stie acest lucru, dar il ascunde, ca guvernul a preluat tehnologii extraterestre, ca extraterestii sunt ingrijorati de proliferarea armelor nucleare.

Fenomenul OZN este o realitate! Ar putea-o confirma si George Bush – directorul CIA, in perioada Administratiei Carter, ulterior presedinte al SUA si tatal actualului presedinte George W. Bush. La Arhivele Nationale Americane exista fotografii de mai multe tipuri de OZN-uri, capturate de armata americana. Pe ele se disting si diverse simboluri indescifrabile, de presupus ale unor fiinte extrateresre. Le-am vazut si am luat notite pe cateva file galbene, puse la dispozitie de oamenii serviciului de paza. O asemenea declaratie publica, facuta la Washington, de cunoscutul avocat Daniel Sheehan asteapta un alt efect din partea autoritatilor americane, decat ridicatul din sprancene. Exista sanse ca, de aceasta data America sa afle mai mult din ceea ce nu i se spune?

Peste 400 de martori cer audierea

Daca Congresul american va declara ca OZN-uri si fiinte extrateresre exista, atunci exista. Daca Congresul american va admite si ca acestea sunt in apropierea noastra, chiar printre noi, ca ne viziteaza planeta, ca ne studiaza civilizatia… atunci asa este. Pana una alta, Congresul a tacut, dar ar putea analiza, candva, fenomenul OZN. Poate chiar curand, pentru ca presiunea societatii civile americane este mare. America vrea sa afle adevarul din partea Congresului, dupa ce timp de peste 50 de ani diverse administratii americane au dat mereu unul si acelasi raspuns: NO! Guvernul american nu detine nici o proba concludenta in problema OZN. Dar inainte de a vorbi, Congresul va trebui sa asculte. De aceasta data, cei care se cer ascultati se afla chiar la Washington si sunt reprezentantii organizatiei -Disclozure Project- (Proiectul Dezvaluirii). Condusa de dr. Steven Greer organizatia reuneste fosti functionari guvernamentali, militari ai fortelor armate americane, martori oculari ai fenomenului OZN. Miercuri, reprezentantii organizatiei au facut noi dezvaluiri publice, la National Press Club din Washington, si au cerut sa fie audiati de Congres. Conform acestora, peste 400 de martori oculari din Statele Unite sunt gata sa se prezinte la audieri pentru a prezenta elemente care sa sustina cateva mari adevaruri si sa ceara dezvaluiri oficiale in legatura cu acestea: 1. Fenomenul OZN este o realitate; 2. De peste 50 de ani, Guvernele SUA neaga in fata cetatenilor americani si a lumii intregi ca sunt in posesia dovezilor, care se tot aduna, ca fiinte extraterestre viziteaza Terra si incearca un contact pasnic cu civilizatia umana; 3. Guvernul detine informatii privind diverse supertehnologii, culese de la fiinte extraterestre; 4. Civilizatiile extrateresre sunt ingrijorate de cursa miltarizarii spatiului cosmic si, mai ales, de cursa inarmarilor nucleare.

Neil Armstrong nu a fost primul pe Luna

Printre martori se afla si Donna Hare, fost angajat al NASA, care este gata sa declare ca echipajul misiunii spatiale americane Apollo a vazut un OZN cand se pregateau sa aselenizeze. Cosmonautul Edwin Aldrin nu a fost prima fiinta care a ajuns pe Luna. Aceasta are informatia de la un alt angajat al NASA – ramas in anonimat, deocamdata -, care a fost impreuna cu echipajul in perioada in care acesta s-a aflat in carantina, dupa revenirea pe Pamant. Si maiorul George Filler III, din US Air Force, este gata sa repete in fata Congresului ca, in perioada in care a lucrat la baza aeriana McGuire, un OZN a aterizat pe pista, iar extraterestrul care a coborat a fost ucis de politia militara a bazei. -Am primit, atunci, imediat, ordinul sa raportez cele vazute la comandamentul US Air Force. Ulterior, mi s-a ordonat sa tac-… Am fost implicat in situatii in care noi am facut recuperari ale obiectelor neidentificate prabusite.Acolo se aflau si corpuri implicate in prabusire. Unele dintre ele erau vii-… -Am catalogat 57 de specii diferite de forme de viata extraterestra-, a sustinut maiorul Filler, la National Press Club din Washington. Presedintele -Disclosure Project-, Steven Greer, a facut public faptul ca organizatia sa a avut sute de convorbiri cu reprezentanti ai guvernului si ai fortelor armate americane, care au dus la concluzia ca fiintele extrateresre ne supravegheaza si sunt ingrijorate de cresterea capacitatii militare a omenirii, mai ales de dezvoltarea armamentului nuclear… Readucand in atentia Americii problema OZN, -Disclosure Project- a facut un prim pas spre audierea ceruta in fata Congresului. Doar putini optimisti cred ca si Congresul va face un pas de intampinare. Pesimistii sustin ca primele audieri vor avea loc doar dupa ce primul OZN va ateriza in fata Capitoliul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.