Acasă Special Primarul din Veneția despre teroriști: „Dacă vor să ajungă la Allah, îi...

Primarul din Veneția despre teroriști: „Dacă vor să ajungă la Allah, îi trimitem direct la el! Îi împușcăm în trei mișcări”

DISTRIBUIȚI

Nonconformistul primar al Veneției, Luigi Brugnaro a anunțat că oricine va striga „Allahu akbar” în faimoasa piață San Marco din Veneția, va fi împușcat de polițiști. Primarul a adăugat că el nu a fost niciodată „corect politic”, ci incorect și că vor trage. „Dacă anul trecut spuneam că îi vom împușca în patru pași, acum vă spun că îi vom împușca din trei mișcări”.
Brugnaro (foto stânga) a făcut declarațiile la o conferință în Rimini, unde a amintit că poliția a arestat la Veneția patru kosovari simpatizanți ISIS care voiau să arunce în aer podul Rialto, declarând că voiau să se ducă la Allah. Primarul Brugnaro a tunat: „îi vom trimite direct la Allah înainte de a putea face vreun rău!”.
La sfârșitul conferinței din Rimini, primarul Florenței, Dario Nardella (foto dreapta), un politician de stânga, a strigat la primarul Veneției „Allahu Akbar”. „Gluma” a fost prinsă pe camere și diseminată de presa italiană. Nardella s-a scuzat ulterior spunând că nu a vrut să ofenseze pe nimeni cu atât mai puțin comunitatea musulmană. „Nu am dorit să glumesc despre religia lor și nici să reamintesc evenimentele recente”.
Italia este una dintre puținele țări occidentale care nu a fost lovită în ultimii ani de vreun atac terorist deși în propaganda sa, ISIS amenință frecvent Vaticanul.
Astăzi un marocan în vârstă de 37 de ani, deținut într-o închisoare italiană pentru trafic de droguri, a fost repatriat forțat după ce a afirmat: „nu voi avea nicio dificultate să intru în Statul Vatican să comit acte violente sau să otrăvesc rețeaua de apă a Romei”. Noureddine Laaraj împreună cu un coleg tunisian l-au bătut pe un alt deținut, cu scaune și mături, deoarece acesta s-a plâns de zgomotul făcut de musulmanii care se roagă. Laaraj împreună cu tunisianul răspândeau propaganda grupării Statul Islamic în rândul deținuților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.