Acasă Sport Am devenit pașalâc turcesc? Starul NBA Enes Kanter-blocat de autoritățile române pe...

Am devenit pașalâc turcesc? Starul NBA Enes Kanter-blocat de autoritățile române pe Aeroportul Otopeni

DISTRIBUIȚI

Enes Kanter, jucătorul din NBA sosit in România pentru o serie de activități sociale și sportive, se află blocat pe  Aeroportul Otopeni si nu este lăsat să intre în țară pe motiv de anulare a pașaportului de către autoritățile turce.
Aceasta situație survine după ce sosirea acestuia a fost mediatizată în presa din România.
Deși autoritățile de frontieră susțin că pașaportul sportivului este anulat, acestuia i se permite călătoria către alte state, fiind condus spre zona de transfer. Precizăm că în cazul unui pașaport anulat, posesorul nu se mai poate deplasa niciunde.
România este a 8-a țară din cadrul turneului global Enes Kanter Light Foundation,  acesta vizitând țări  precum Coreea, Thailanda, Indonezia , fără să se întâmple incidente de genul  acesta.                    
Enes Kanter a ajuns in România din Frankfurt și nicăieri nu a avut probleme cu actele de călătorie, România fiind prima țară  care pune probleme de acest gen.
Menționăm că , în urmă cu circa o lună, unui om de afaceri turc, stabilit  în România, i-a fost reținut pașaportul, în condiții similare, la solicitarea Ambasadei Turciei la București , iar după o săptămânia, i-a fost restituit documentul de către autoritățile române, cu scuze și cu precizarea că a fost o greșeală.                       

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.