Acasă Sport Antrenorul CSM Bucureşti revoltat de comportamentul animalic al ungurilor : „Portarul nostru...

Antrenorul CSM Bucureşti revoltat de comportamentul animalic al ungurilor : „Portarul nostru a primit un litru de urină în cap”

DISTRIBUIȚI

Antrenorul suedez al CSM București, Per Johansson, este șocat de comportamentul ungurilor de la meciul de handbal al fetelor noastre: „Paula Ungureanu a primit un litru de urină în cap, monede şi brichete de la 5.000 de nazişti şi fascişti maghiari!” a făcut dezvăluiri revoltătoare antrenorul Per Johansson, din infernul trăit de CSM Bucureşti la returul cu Ferencvaros.

„În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie, iar fascismul este acceptat în proporție de 50 la sută! A fost despre ura dintre două ţări, Ungaria şi România, una înfricoşător de reală” a dezvăluit, pe contul personal de „Facebook”, Per Johansson, calvarul trăit de CSM Bucureşti la Budapesta.

„Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monede şi trei brichete. 5.000 de nazişti şi fascişti au strigat: ‘Plecaţi acasă, animalelor, ţiganilor’!” a scris antrenorul suedez care se va întoarce, cu CSM, la Budapesta, la începutul lunii mai, pentru meciurile cu Gyor, Vardar și Buducnost din „Final Four”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.