Home Sport Boloni: -A fost cel mai greu meci din viata mea!-

Boloni: -A fost cel mai greu meci din viata mea!-

DISTRIBUIŢI

Zbuciumul si agitatia manifestate pe banca tehnica de antrenorul roman de nationalitate maghiara Ladislau Boloni au fost vizibile pentru toata lumea. La finalul meciului, epuizat, cel care s-a autodeclarat membru al UDMR a spus:

-In privinta dorintei de lupta si a tehnicii am dominat formatia Ungariei. (…) Cu aceasta victorie am facut un pas mic, dar, in cateva zile, urmeaza alt examen, cel din Lituania. (…) Am asistat la cel mai dificil meci din viata mea. Sunt recunoscator jucatorilor, care mi-au raspuns indicatiilor, si publicului, care ne-a sustinut-.

Incercand sa nu-si tradeze mahnirea si nici stanjeneala de a se prezenta presei dupa un joc atat de slab al echipei sale, antrenorul selectionatei Ungariei, Bertalan Bicskei, a declarat, la randul lui: -Meciul s-a ridicat la nivelul fotbalului din Europa. Echipa Romaniei a jucat mult mai bine, reprezentativa mea tinand pasul doar la viteza si la dorinta de lupta, dar nu la cunoasterea jocului. Romania a facut un pas mult mai mare catre calificare, dar noi nu vom renunta la lupta. Echipa Romaniei este mult mai buna decat cea de acum doi ani. Desi a fost acelasi rezultat ca in 1999, consider ca echipa mea a jucat mult mai bine acum. Cam asta este valoarea formatiei Ungariei, cu sau fara Miriuta. In Italia este la fel de greu de jucat ca in Romania-.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.