DISTRIBUIȚI
perdaf

Imediat după ce Tibi Ușeriu a reușit să câştige de trei ori la rând cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633, Gabriela Firea s-a grăbit să anunțe că propune să-i ofere titlul de cetățean de onoare al Capitalei, crezând că va avea oportunitatea de a mai strânge niște voturi de la fanii lui. Deranjat de expunerea de motive a primăriei, Ușeriu a reacționat pe Facebook: „Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că unul dintre motive ar fi că exemplul meu este „despre cum să-i reabilitezi pe alții”. Nu m-aș fi gândit niciodată că pe umerii unui bărgăoan ar ajunge să atârne vreodată o asemenea responsabilitate.

Eu îmi doresc ca exemplul meu să-i inspire pe cei care doresc să-și depășească limitele, întotdeauna în slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe alții”.

Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toți bucureștenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare și nici la alte festivități.

Le mulțumesc celor care s-au gândit să-mi acorde această distincție și tuturor celor care cu gândurile lor bune m-au susținut în timpul ultimei competiții.”, ascris Tibi Ușeriu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.