Home Sport CFR Cluj și Steaua, umăr la umăr și la amicale

CFR Cluj și Steaua, umăr la umăr și la amicale

DISTRIBUIŢI

Lupta strânsă pentru titlul de campioană a României la fotbal din sezonul competițional trecut, dintre CFR Cluj și Steaua, se prelungește și la nivelul meciurilor de pregătire din această perioadă. Astfel, o victorie a campioanei este urmată de una a vicecampioanei, iar declarațiile nu încetează să apară pe bandă rulantă, fiecare "condimentată" cu săgeți la adresa adversarilor.

Astfel, Steaua a învins, marți, cu scorul de 1-0 (1-0), formația turcă Beșiktaș Istanbul, în penultima partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire din Austria. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din penalti de Rădoi, în minutul 41.
Revenirea căpitanului în forță la antrenamentele echipei din Ghencea nu s-a concretizat și cu declarații similare. Stelistul s-a ferit să se pronunțe în legătură cu meciurile anterioare ale clubului sau cu noile achiziții. "Nu știu dacă a fost cea mai bună prestație a Stelei din perioada de pregătire, fiindcă nu am văzut toate meciurile. Nu este momentul și nici cazul ca eu sau alți colegi să ne dăm cu părerea despre noile achiziții, însă consider că, din moment ce au ajuns la Steaua, este clar că sunt jucători valoroși", au fost declarațiile lui Rădoi pe site-ul oficial al "roș-albaștrilor".
În tabăra adversarilor, aceeași atmosferă plină de concentrare și de atenție la stagiul de pregătire a noului sezon competițional. CFR Cluj a învins, tot marți, cu scorul de 3-1 (2-1), formația germană VfL Bochum, într-un meci amical disputat tot în țara gazdă a turneului final al EURO 2008, Austria.
Golurile învingătorilor au fost marcate de De Sousa '10, G. Mureșan '32 din penalti și Ruiz '72, în timp ce pentru nemți a înscris Fuchs, în minutul 45.
Cu toate că declarațiile de la finalul partidei au sunat aproape identic, fiecare echipă se pregătește pentru noua bătălie la distanță pentru supremație în Liga I, ce va începe în curând.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.