Acasă Sport CTP nu are vești bune pentru marea jucătoare Simona Halep

CTP nu are vești bune pentru marea jucătoare Simona Halep

DISTRIBUIȚI

Simona Halep a căzut în clasamentul WTA pe locul opt după ce a fost învinsă în sferturile de finală de la Roland Garros de jucătoarea de 17 ani Amanda Anisimova cu scorul de 6-2, 6-4. Cristian Tudor Popescu, un mare admirator al Simonei îi spune ce are de făcut:

”Anisimova are un pachet tehnic mai bun decât al Simonei Halep. A mai apărut și Andrușova, care a învins-o la fel pe Halep. Sunt tinere jucătoare cu un bagaj tehnic formidabil. Au o complexitate a jocului fantatistică, știu când să dea o scurtă, știu să facă față unei contra scurte.

Nu se poate ca Simona Halep să se adapteze la jocul acestor tinere. Ea are 28 de ani și a reușit perfomanțe formidabile cu un anumit tip de joc. Este foarte greu pentru Simona să își adapteze jocul în așa fel încât să facă față acestui nou val de jucătoare tinere.

Nu este imposibil să se adapteze, dar este foarte greu. Dacă Simona nu va reuși să-și upgradeze jocul, dacă nu reușește să se reorienteze, pentru că Simona a știut ce a vrut să joace tactic astăzi, dar adversara a jucat mult mai bine tehnic.

Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate. Din păcate se vede absența lui Daren Cahill, pentru că Simona nu a mai avut aceeași determinare ca anul trecut, nu a mai luptat cu aceeași îndârjire.”, a spus CTP, la Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.