Acasă Sport Cum câștigăm bani din pasiunea pentru fotbal?

Cum câștigăm bani din pasiunea pentru fotbal?

DISTRIBUIȚI

Soft de predicție a pariurilor sportive, dezvoltat de 30 de ani

Interviu cu dl Gabriel Manță, directorul revistei „Pronostic Sportiv“, despre programul de predicție care iese constant învingător în disputa cu marile case de pariuri sportive.

În România, există un program pe calculator care indică greșelile făcute de casele de pariuri când calculează cotele meciurilor pe care putem paria. Pe termen lung, un „jucător stabil“ iese învingător în lupta cu bookmaker-ii.
Pariurile sportive sunt recunoscute ca fiind unul dintre cele mai sigure jocuri de noroc, deoarece implică, pe lângă șansă, și un procent mare de știință. Cu toate acestea, mulți pasionați pierd sume consistente de bani ca urmare a acțiunilor greșite, dar există și oameni care trăiesc, și încă bine, din pariuri. Experiența, cunoștințele și ponturile neoficiale sunt principalele aptitudini necesare, însă nu e suficient. Softul despre care vorbim vine și le dă o mână mare de ajutor celor care își doresc ca pasiunea să se transforme în bani.
Dezvoltat de pe vremea când în România cuvântul „calculator“ reprezenta un om care adună și înmulțește în gând, programul în sine se dorește a fi mai bun decât cele folosite de casele de pariuri pentru a calcula cotele. Mai exact, softul respectiv semnalează cotele „umflate“, dar și cele mai mici decât ar trebui, și îi indică pariorului meciurile unde poate da lovitura.
– Mai întâi explicați-ne: de unde a răsărit softul ăsta minune?
– În niciun caz din senin. Prin anii ‘80, domnul Valentin Hodorogea, cel care l-a conceput și care îl finisează necontenit, inaugura rubrica „Barometrul Etapei“ la concursurile pronosport. Apoi, din 1990 și până astăzi, programul de predicție, cu multiplele lui funcții, a reprezentat axul central al revistei noastre. De-a lungul timpului, am avut oferte pentru a-l vinde pe bani frumoși sau pentru a intra în rândul bookmaker-ilor, însă am ales să rămânem de partea asta a baricadei.
– Ne puteți spune dacă bate Ceahlăul în Ghencea?
– Nu asta este ideea. Pot spune însă dacă merită sau nu să mizați pe asta. Să luăm ca exemplu un zar. Dacă pentru una dintre cele șase fețe este oferită o probabilitate de apariție de 20%, când cea matematic corectă este de 16,6%, programul nostru semnalează și recomandă să mizați pe cifra respectivă. Nu poate garanta că și iese, dar sigur merită încercat. Și tot sigur, după un număr de aruncări semnificativ din punct de vedere statistic, jucătorul câștigă. Invers, dacă un eveniment este subevaluat, îl încondeiem cu roșu.
– Care sunt rezultatele concrete?
– Toate simulările anuale sunt supraunitare. Nu cu mult, în jur de 115%, fiindcă, să nu uităm, ne batem cu elitele în domeniu. Însă acel vârf de barcă de la fiecare etapă face diferența. Săptămânal, propunem liste de meciuri, în revistă și pe site, pe care apoi le omologăm și le cuprindem în statistică.
– O să câștig la pariuri mizând pe aceste recomandări?
– Ele sunt ca o spadă în toiul bătăliei. Depinde de fiecare cât de bine învață s-o folosească. Cu siguranță este mai bine s-o ai, decât să lupți cu mâinile goale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.