Acasă Sport Doroftei versus Vastag!

Doroftei versus Vastag!

DISTRIBUIȚI

Cel mai cunoscut pugilist roman al ultimelor decenii, Leonard Doroftei, campion mondial in versiunea WBA la categoria semiusoara, a fost prezent la meciul international de box dintre Romania si Ucraina, care a avut loc la Sala Polivalenta din Resita.

Doroftei, care a fost invitatul de onoare al acestei gale, a prezentat publicului resitean Centura cu Diamante si a -boxat- o repriza demonstrativa cu Andrei Vastag, nimeni altul decat fiul unei alte celebritati, Francisc Vastag.

Gala de la Resita a fost organizata de Federatia Romana de Box si de Clubul de Box -Argirom-Vastag- din Resita. Intalnirea dintre delegatiile romana si ucraineana (seniori si juniori), care s-a incheiat cu un rezultat de egalitate, 5-5, a cuprins 10 partide internationale a cate patru runde cu durata de doua minute fiecare. De notat ca prezentarea meciurilor de box a fost asigurata de sase dintre vedetele Playboy.

La juniori, pugilistii ucraineni au castigat patru meciuri, la categoriile 48 kg, 57 kg 63 kg si 67 kg, in timp ce pentru delegatia Romaniei au obtinut puncte Florin Bratu, la categoria 54 kg, Petrisor Gananau, la categoria 71 kg, si Florin Stan, la categoria 81 kg.

In cea de-a doua parte a galei de la Resita, rezervata seniorilor, au boxat, in deschidere, Valdemar Cucereanu si Viorel Simion, la categoria 54 kg, meciul fiind declarat egal. In fine, la sectiunea rezervata seniorilor, s-au inregistrat rezultatele:

– la 67 kg, Dorel Simion l-a invins, prin abandon, in repriza a treia, pe ucraineanul Alex Bokala;

– la 75 kg, Lucian Bute l-a invins, la puncte, pe ucraineanul Anatoli Nistirenko;

– la 81 kg, ucraineanul Viktor Peron a castigat, la puncte, meciul cu Stefan Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.