Acasă Sport Dragomir câștigă bătălia cu Lupescu: CCA va delega arbitrii în Liga I

Dragomir câștigă bătălia cu Lupescu: CCA va delega arbitrii în Liga I

DISTRIBUIȚI

Delegarea arbitrilor de către directorul general al Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu, în sezonul trecut de Liga I, a dus la numeroase proteste și atacuri verbale din partea mai multor conducători de cluburi. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a început, imediat, o "cruciadă" de apărare a intereselor celor pe care îi cârmuiește, solicitând în nenumărate rânduri retragerea atribuțiilor din dreptul lui Lupescu.
Bătălia dintre cele două foruri fotbalistice, în speță a celor doi oficiali, a ajuns la sfârșit, câștig de cauză având "Mitică de la Ligă". Astfel, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat, luni, într-o conferință de presă organizată la sfârșitul Adunării Generale, că arbitrii care vor oficia în viitoarea ediție a Ligii I vor fi delegați de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA). "Cel mai important punct de pe ordinea de zi a Adunării Generale a fost rezolvarea problemei arbitrilor și, conform prerogativelor statutului FRF, CCA va delega arbitrii. Constantin Gheorghe Vâlcea, cum îl știm, se va ocupa de aceste lucruri", a spus Alexandru.
Oficialul LPF a menționat că la finalul campionatului este posibil ca cel mai bun central și cel mai bun asistent să fie premiați cu sume importante, această propunere având drept scop creșterea eficienței arbitrajului românesc. "S-a propus și sperăm că va fi așa, să se stabilească cel mai bun arbitru central și cel mai bun asistent, cu o premiere substanțială: 20.000 de euro și 10.000 de euro", a adăugat Valentin Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.