Acasă Sport Dragomir și Lupescu s-au atacat verbal la ședința FRF

Dragomir și Lupescu s-au atacat verbal la ședința FRF

DISTRIBUIȚI

Sub deviza "nicio Adunare Generală a FRF fără scandal" s-a mai lansat un episod din seria "Războiul… oficialilor", de data aceasta între directorul general al Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu, și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
Aceștia s-au atacat reciproc în timpul ședinței ce a avut loc la Casa Fotbalului, Dragomir acuzând anormalitatea situației în care Lupescu face delegările, solicitând totodată și obținând, prin vot, introducerea unui amendament prin care directorul general poate încheia contracte cu colectivul tehnic doar după ce în prealabil a primit aprobarea Comitetului Executiv pentru o anumită sumă maximă. Șeful de la Ligă a ținut să precizeze că a fost de acord cu numirea lui Lupescu doar pentru că "am crezut că are ceva minte".
Replica din partea lui Lupescu nu a întârziat, acesta declarând că Dragomir "e obișnuit să facă circul ca la Ligă, dar trebuie să înțeleagă că aici e FRF, se judecă altfel. Încearcă încă o dată să încalce regulamentele și nu le citește. Aici lucrăm în spiritul legii, dar probabil e greu pentru el să se obișnuiască". 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.