Home Sport Fiorentina lui Mutu, la un pas de optimi

Fiorentina lui Mutu, la un pas de optimi

DISTRIBUIŢI

După ce cortina se trage peste strălucirea surorii mai mari, Liga Campionilor, vine rândul Cupei UEFA să își ia partea leului. Considerată Cenușăreasa Europei fotbalistice, această competiție nu este deloc de neglijat, iar echipele participante își respectă blazonul, aducând în fața suporterilor magia sportului rege.
În manșa a doua a șaisprezecimilor acestei întreceri, se vor întâlni astăzi Bayer Leverkusen și Galatasaray Istanbul (0-0, în tur); SV Hamburg și FC Zurich (3-1); Spartak Moscova și Olympique Marseille (0-3); Panathinaikos Atena și Glasgow Rangers (0-0); Bayern Munchen și FC Aberdeen (2-2); Villarreal și Zenit Sankt Petersburg (0-1); Getafe și AEK Atena (1-1); Helsingborg și PSV Eindhoven (0-2); Girondins Bordeaux și Anderlecht Bruxelles (1-2); AC Fiorentina și Rosenborg Trondheim (1-0); Tottenham Hotspur și Slavia Praga (2-1); Atletico Madrid și Bolton Wanderers (0-1); Everton și Brann Bergen (2-0); FC Basel și Sporting Lisabona (0-2); FC Nurnberg și Benfica Lisabona (0-1); Sporting Braga și Werder Bremen (0-3).
Atacantul echipei naționale, Adrian Mutu, a declarat într-un recent interviu în presa italiană că ar alege mai degrabă să aducă un trofeu UEFA pentru echipa sa, decât o participare în Liga Campionilor. Românul are posibilitatea aceasta, dacă trece în această seară cu echipa sa de vikingii de la Rosenborg, formație ce vine din grupele celei mai titrate competiții intercluburi europene.
"Dacă ar fi să aleg între aceste două obiective aș opta pentru un succes în Cupa UEFA. Florența merită să aibă un trofeu și să sărbătorească. Apoi, am juca Supercupa Europei, dar drumul este lung. Urmează returul cu Rosenborg și trebuie să ținem ochii deschiși". În Liga Campionilor, norvegienii au învins Valencia în deplasare, cu 2-0".

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.