Acasă Sport Florin Marin a bruscat si a injurat un ziarist

Florin Marin a bruscat si a injurat un ziarist

DISTRIBUIȚI

-Iesi afara, ba, nesimtitule! Mi-ai pus orasul in cap cu tampeniile tale-, a urlat antrenorul oltenilor, care apoi l-a bruscat pe corespondentul Pro Sport de la Craiova, Cristi Stancescu, marti, in jurul orei 12.00, dupa terminarea conferintei de presa de la sediul clubului din Banie. Apoi, Marin l-a dat pe mana unui bodyguard pentru a-l scoate din cladire, nu inainte de a-l fi amenintat, pe acelasi ziarist, ca nu va mai intra niciodata in sediul clubului si nici nu va mai asista la antrenamentele Universitatii.

Respectand proportiile, iata un alt caz -Becali – C.T. Popescu-. Ne punem intrebarea, din nou: pana unde poate merge marlania, prostia si agresivitatea animalica a unor asa-zisi -oameni de fotbal-? Chiar trebuie, Doamne fereste, sa moara vreun ziarist, ca sa intervina – abia atunci – societatea civila sau autoritatile statului?!

Cristi Stancescu publicase ieri, in Pro Sport, un articol in care informeaza ca lotul echipei oltene a participat luni la o sedinta foto pentru calendarul 2002 si pentru alte materiale promotionale in care a fost prezentat noul echipament de joc, care este alb-rosu si nu alb-albastru, culorile traditionale ale gruparii. Patronul gruparii craiovene, Gigi Netoiu, care simpatizeaza cu Dinamo Bucuresti, a comandat echipamentul de rezerva al oltenilor in culorile alb-rosu. Astfel, doua dintre cele patru seturi de echipamente nu erau alb-albastre (n.r. – culorile oficiale ale clubului Universitatea), ci alb-rosii (n.r. – culorile clubului Dinamo Bucuresti).

Patronul FC Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, presedintele Viorel Ilinca si purtatorul de cuvant, Cristinel Prodescu, au organizat, marti, in jurul orei 11.00, o conferinta de presa, la sediul clubului din Banie, in care au incercat sa explice confuzia creata de achizitionarea a doua modele de echipament in culorile alb si rosu, precum cele ale lui Dinamo. -A fost o scapare din partea noastra, dar si presa a interpretat rautacios toata aceasta treaba-, a explicat Netoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.