Home Sport Incendiar: Dragnea, Armata, Becali și DNA

Incendiar: Dragnea, Armata, Becali și DNA

DISTRIBUIŢI

Gigi Becali a dezvăluit discuțiile purtate miercuri între Valeriu Argăseală şi reprezentaţii Clubului Sportiv al Armatei.

„Ce s-a întâmplat astăzi? Un fel de praf în ochiul ministrului. Ministrul şi cu domnul Dragnea le-au spus, băi, şi e normal, că e un partid la conducere PSD, şi bine face Dragnea. Băi, cum Rapid nu poate pleca din Giuleşti, Steaua nu poate pleca din Ghencea. Acest stadion şi baza sunt proprietatea statului, date în administrare acestui club sportiv, ei nu au fotbal. Curtea de Conturi şi cât de curând DNA te intreabă: de ce tu care administrezi o bază şi ai o ofertă, de ce o ţii în paragină şi nu i-o închiriezi lui Becali care îţi dă 25.000 euro?

Au zis hai să te convocăm la o întâlnire, că le-a zis Dragnea. S-au întâlnit, Vali le-a zis să reluăm negocierile, ei au zis stai să vedem, ca mai e şi marca, să daţi bani pe marca. Am zis bine, le luăm şi plătim. Dar au zis că rămân ale lor în continuare. Ei încă mai contestă ca Steaua să nu se mai numească Steaua şi să fim retrogradaţi”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Becali a precizat că va trimite o ofertă celor de la CSA în privinţa închirierii stadionului din Ghencea, iar în eventualitatea în care răspunsul va fi unul negativ va face plângere la DNA.

„Mâine le vom spune că le trimitem o ofertă că vrem să închiriem acest stadion care este proprietatea statului român, pe care statul l-a luat de la comunişti. Ei nu au fotbal acolo şi fiind baza statului, trebuie să o închirieze. Daca nu, sunt de rea credinţă, mergem la DNA. Ei nu pot renova stadionul, doar Armata. Ministrul nu mai vrea să aloce bani, pentru că au buget pentru secţiile lor. Ar însemna să suplimenteze bugetul. Au investit, dar acum trebuie să scoată din chirii. Păi de ce ai investit dacă nu accepţi oferta? Daca ai ofertă, de ce ai refuzat-o? Abuz în serviciu!”, a mai precizat Becali.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.