Acasă Sport Incotro, Andreea?

Incotro, Andreea?

DISTRIBUIȚI

Cea mai valoroasa gimnasta a lumii a pus pe jar intreaga suflare sportiva din Romania cu doar cateva cuvinte. Campioana mondiala si olimpica Andreea Raducan, care a implint 18 ani pe 30 septembrie anul trecut, a declarat ca intentioneaza sa-si incheie cariera sportiva, motivand ca nu mai poate concura la acelasi inalt nivel competitional.

Andreea, care in prezent se afla in cantonament la Centrul Olimpic de la Deva, nu a mai efectuat de marti nici un antrenament, in pofida foarte numeroaselor voci care ii cer, mai mult sau mai putin apasat, sa revina asupra neasteptatei sale decizii.

-Este adevarat ca vreau sa renunt, dar nu am luat o decizie finala. Inca ma mai gandesc. Initial eram hotarata sa renunt, dar acum, dupa ce atatia oameni m-au rugat sa mai raman, nu stiu ce sa fac. In cazul unui esec la Campionatele Europene, toti imi vor reprosa mie acest lucru. Acum, chiar daca revin, iar rezultatele de la Europene nu vor fi prea bune, tot mie o sa mi se impute faptul ca am demoralizat echipa. Oricum, daca voi decide sa raman in continuare la lot, o fac doar pentru colegele mele si nu pentru altcineva-, a spus Raducan, cu aluzie, probabil, la grupul de tehnicieni.

Andreea Raducan a precizat ca antrenorii lotului olimpic, Octavian Belu si Mariana Bitang, i-au propus, ca solutie intermediara, un program special de pregatire pentru Campionatele Europene. -Ar urma sa fac un singur antrenament pe zi pana la Europene. Nu stiu ce sa zic, dar parca am facut destule compromisuri. Indiferent de ce decizie am sa iau, vreau sa fie respectata. Familia nu s-a amestecat niciodata in hotararile mele si nu o va face nici de aceasta data. In orice caz, gimnastica nu a inceput si nici nu se va termina cu Andreea Raducan-, a mentionat multipla campioana olimpica, despre care cei care o cunosc stiu ca are multa personalitate si e o fire extrem de ambitioasa. In plus, ea revine destul de greu (si de rar) asupra unor decizii, mai ales cand sunt facute publice. Ce va fi, vom vedea. Absolut orice varianta e posibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.