Home Sport Mandria noastra: vezi cate medalii au mai obtinut juniorele Romaniei la Campionatul...

Mandria noastra: vezi cate medalii au mai obtinut juniorele Romaniei la Campionatul European

DISTRIBUIŢI

 

Echipa de junioare a adus României încă trei medalii duminică, cu ocazia finalelor pe aparate din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică de la Sofia, relateaza Agerpres.

 

Andreea Iridon a câștigat medalia de argint în ultima finală, cea de la sol, cu 13,966 puncte, la egalitate cu Amy Tinkler, din Marea Britanie, în timp ce Laura Jurcă s-a clasat pe locul 5, cu 13,633 p. Cather Lions din Marea Britanie a devenit campioana europeană la sol, cu 14,033 p.

 

Andreea Iridon a câștigat medalia de argint și în finala de la bârnă, cu un rezultat de 14,433 puncte. Aurul i-a revenit Angelinei Melnikova din Federația Rusă (14,575 p), iar bronzul germancei Tabea Alt, cu 14,200 puncte.

 

Laura Jurcă a câștigat medalia de argint în finala de la sărituri. Cu un total de 14,383 puncte, Jurcă a fost întrecută doar de Elisa Downie (14,633 p) din Marea Britanie, iar bronzul a fost luat de Amy Tinkler, tot din Marea Britanie (14,349 p). Jurcă a câștigat vineri și argintul la individual compus, iar lotul de junioare a luat bronzul în concursul pe echipe.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.