Home Sport Marian Drăgulescu a jucat fotbal alături de „lupii galbeni”

Marian Drăgulescu a jucat fotbal alături de „lupii galbeni”

DISTRIBUIŢI

Petrolul Ploiești și-a găsit o extremă de valoare internațională. De 8 ori campion mondial la gimnastică, Marian Drăgulescu a participat la un antrenament inedit alături de „lupii galbeni”.  Aflați momentan în Liga a III-a, prahovenii vor să aterizeze mai repede în primul eșalon.

 „Am luat numărul 7 precum Cristiano Ronaldo. Cred că pe extremă m-aș descurca cel mai bine. E prima oară când joc cu ghete cu crampoane. Mă bucur că am avut șansa să joc o miuță cu băieții. Le urez mult succes în campionat, sunt sigur că prin muncă pot reveni acolo unde le este locul, în topul fotbalului românesc”,  a spus Drăgulescu.

 „Marocanul” i-a învățat pe portari cum se face șpagatul ca la carte. Atacanții au primit și ei o lecție specială. Drăgulescu le-a arătat câteva tumbe de efect prin care se pot bucura alături de galerie după goluri. Petroliștii speră acum să exerseze cât mai des „Săritura peștelui” la meciurile din Liga a III-a și la anul să promoveze în eșalonul secund, subliniază căpitanul Claudiu Tudor.

„Marian ne-a arătat câteva sărituri interesante după goluri, dar va trebui să le exersăm mult să ajungem la nivelul lui.  Sper să avem măcar 10% din mobilitatea lui pe teren. Obiectivul nostru pe termen mediu e clar: promovarea în Liga I. Avem în spate un sprijin fantastic al suporterilor din Ploiești, e datoria noastră să îi facem fericiți!”, a precizat căpitanul prahovenilor Claudiu Tudor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.