Home Sport Marica le oferă tricouri Simonei Halep și lui Klaus Iohannis, de 1...

Marica le oferă tricouri Simonei Halep și lui Klaus Iohannis, de 1 Decembrie

DISTRIBUIŢI

Atacantul Ciprian Marica, fotbalist legitimat la echipa Konyaspor (Turcia), a anunțat, pe contul său de Facebook, că oferă, cu prilejul Zilei Naționale de 1 Decembrie, tricouri ale echipei naționale de fotbal jucătoarei de tenis Simona Halep și președintelui ale al țării, Klaus Iohannis.

”Dragi prieteni! Vă urez la mulți ani fericiți de Ziua Națională a României! Și, pentru că este aniversare, fac și două cadouri — tricoul sacru al echipei naționale — pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toți românii”, afirmă Marica pe rețeaua de socializare.

”Domnișoarei Simona Halep i-am ales numărul 9, pentru că a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, precizează Marica.

”Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, președintelui Klaus Iohannis. Să nu uitați, domnule președinte, câte speranțe și-au făcut românii în privința dumneavoastră. Să fiți numărul 1 în lupta împotriva corupției, în lupta cu nedreptățile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dat ‘La mulți ani!’ Hai România!”, a mai spus Marica

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.