Acasă Sport Ministrul Tineretului și Sportului a premiat sportivii români de la kaiac-canoe

Ministrul Tineretului și Sportului a premiat sportivii români de la kaiac-canoe

DISTRIBUIȚI

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo a primit, marți, la sediul instituției pe care o conduce, tinerii campioni ai lotului de juniori de la kaiac-canoe, care s-au întors de la Campionatele Europene pentru juniori şi tineret din Franţa cu 12 medalii.

Szabo le-a înmânat sportivilor diplome de merit, în semn de recunoaștere şi i-a felicitat pentru rezultatele obţinute, încurajându-i să continue pe acest drum al performanţei şi în competiţiile viitoare.

Lotul premiat a fost compus din: Florida Ciută, Elena Meroniac, Iulia Croitoru, Daniela Varona, Lavinia Andries, Andra Sîrbu, Alexandra Dragomirescu, Valentina Postaru, Paula Postaru, Constantin Dîba, Ştefan Strat, Leonid Carp, Mihai Roşu, Constantin Mironescu, Cristian Gheorghe, Cosmin Simion, Catalin Turceag, Daniel Burciu. Juniorii au fost însoțiți de antrenorii: Gheorghe Lungu, Ilie Bănăduc, Ilie Crinu, și Mitică Ppricop. Din partea Federației Române de Kaiac-Canoe au participat: Preşedintele Federației și Secretarul General al Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ion Bîrlădeanu, respectiv Daniel Stoian.

Campionatele Europene de Kaiac-Canoe s-au desfășurat la Mantes-en-Yvelines (Franța) în perioada 24-30 iunie.

Sportivii români au cucerit 12 medalii la juniori și tineret, dintre care patru de aur, trei de argint și una de bronz la juniori, una de argint și trei de bronz la tineret. În clasamentul pe medalii al juniorilor, România a ocupat primul loc, iar la tineret s-a clasat pe 13.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.