Home Sport Mutu, omul de gol al Fiorentinei

Mutu, omul de gol al Fiorentinei

DISTRIBUIŢI

Toată media din Italia, precum și site-ul oficial al echipei Fiorentina laudă evoluția lui Adrian Mutu din meciul cu Catania, contând pentru etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.
Românul a fost notat cu nota 7,5 de agenția Datasport și a fost declarat "omul meciului" de către majoritatea ziarelor din Peninsulă. Atacantul echipei naționale a marcat nu numai golul victoriei Fiorentinei, ci și al 14-lea gol în actuala ediție a campionatului Italiei, instalându-se pe treapta a doua a clasamentului golgheterilor, la egalitate cu suedezul Zlatan Ibrahimovici.
"Două pase geniale pentru Pazzini și Santana au reprezentat aperitivul întâlnirii. A făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua a luminat cu adevărat jocul Fiorentinei. Totul a culminat cu golul victoriei, după care și-a aplaudat piciorul drept, cu care a înscris. Splendid în finalul partidei, atunci când a ținut balonul departe de propria poartă", a scris firenzeviola.it despre evoluția remarcabilă a românului.
"În unele momente Mutu a fost irezistibil, iar apărarea Cataniei nu l-a putut controla. Cireașa de pe tortul unei prestații excelente a fost eurogolul marcat în repriza a doua, care a permis Fiorentinei să urce în clasament", a scris goal.com.
Modest, Adrian Mutu a declarat, la finalul partidei, doar: "Am marcat un gol frumos, dar important este că am câștigat din nou. Suntem puțin obosiți, dar importante sunt cele trei puncte".
Menținându-se în topul jucătorilor străini dintr-un campionat extrem de puternic, precum cel al Italiei, atacantul român aprinde speranța în sufletul suporterilor echipei naționale în vederea apropierii Campionatului European de Fotbal din Austria și Elveția, unde România este calificată.
 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.