Acasă Sport Otelea asteapta judecata FRH

Otelea asteapta judecata FRH

DISTRIBUIȚI

La intoarcerea in tara a echipei feminine de handbal a Romaniei, clasata doar pe locul 10 la CM din Croatia, antrenorul Cornel Otelea si-a asumat intreaga responsabilitate pentru ratarea obiectivului: terminarea competitiei pe una dintre primele cinci pozitii, performanta ce ar fi asigurat prezenta la Olimpiada. -Sunt nemultumit de locul ocupat, care este cam departe de ceea ce ne propusesem. Ma declar vinovat pentru ratarea obiectivului! Totusi, locul 10 nu este o rusine si nu se poate spune ca ne-am facut de ras- – a fost opinia tehnicianului care nu a reusit sa scoata handbalul romanesc din anonimatul in care s-a scufundat.

Multe voci sustin ca principala cauza a comportarii modeste a reprezentativei Romaniei o constituie atmosfera existenta la echipa. Cunoscutele probleme ivite chiar de la alcatuirea lotului au continuat cu contestari fatise ale unor jucatoare din cauza ca au lustruit banca de rezerve. -Bisericutele- si vanitati ce nu-si aveau rostul si-au pus amprenta si in relatiile de joc, iar Otelea nu a avut taria sa faca ordine. Insusi antrenorul a confirmat ca -au existat tensiuni in Croatia-, iar declaratia Gabrielei Tanase ca nu va mai veni la nationala este elocventa. Deocamdata, selectionerul nu se gandeste la o posibila demisie, asteptand mai intai rezultatul analizei comportarii echipei la editia din acest an a Mondialelor. Cu siguranta vor iesi scantei in sedinta programata in aceasta saptamana la federatie. Mai ales dupa ce Cristian Gatu, presedintele FRH, a declarat public ca -rezultatele ne-au intristat si sunt mult sub posibilitati-.

Sambata, in cadrul Campionatului Mondial din Croatia, s-au disputat meciurile semifinale, confruntari ce au fost un veritabil spectacol. Ungaria a trecut de Coreea de Sud mai greu decat era de asteptat (40-38), iar Franta a eliminat, dupa prelungiri, ……… , reprezentativa Ucrainei. In partida pentru locul 5, ultimul calificant la Olimpiada, Spania – Norvegia 27-26.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.