Home Sport Pe scurt

Pe scurt

DISTRIBUIŢI

DECLARAȚIE. George Copos a declarat că gruparea giuleșteană va achiziționa teren de la finanțatorul Stelei, Gigi Becali, și va face stadion în altă parte, în cazul în care nu se va semna contractul de concesiune a stadionului Giulești cu Ministerul Transporturilor.

NUMIRE. Victor Roșca va antrena echipa de ligă secundă Arieșul Turda, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2008/2009, obiectivul trasat de conducerea clubului fiind menținerea în eșalonul secund.

IDEE. Jucătorii echipei Manchester United ascultă extrase din Biblie pentru a fi mai motivați la antrenamente și a-și reveni mai rapid după accidentări.

ACCIDENTARE. Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Robert Săceanu, a fost transportat la spital după ce s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Poli Iași, el fiind suspect de fractură la piciorul drept.

TITULARI. Fotbaliștii Gabriel Tamaș și Daniel Niculae au fost titulari la Auxerre în meciul pierdut de această echipă în deplasare, cu scorul de 0-3 (0-2), în fața formației Valenciennes, în etapa a XVIII-a a campionatului Franței.

VICTORIE. Echipa CSU Ploiești a învins cu scorul de 101-62 (51-32) formația CSU Municipal Cuadripol Brașov, într-un meci din etapa a XII-a a Diviziei A de baschet masculin. 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.