Acasă Sport Renzo Rossi, manager la Rapid

Renzo Rossi, manager la Rapid

DISTRIBUIȚI

Italianul s-a întors în Giulești

Fostul antrenor secund din perioada lui Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, s-a înțeles cu Rapid, unde va ocupa funcția de manager sportiv.
Nicolae Manea nu va fi singurul care va răspunde de rezultate în returul campionatului. Începånd de ieri, Renzo Rossi ocupă funcția de director sportiv la Rapid, unde a revenit după o perioadă de doi ani.
„Mă întorc după mai mult timp la Rapid. Vin sub o altă formă, iar activitatea mea va fi acum alta. Una mult mai complexă, pentru că fișa postului este foarte plină. Să nu se înțeleagă că dacă a venit Rezzo Rossi a venit «salvatore della patria». Sunt probleme și vom încerca împreună cu cei de aici să le rezolvăm. Pentru mine, întoarcerea aici este o provocare. Avånd în vedere lotul pe care îl avem, cred că echipa își poate atinge obiectivul în acest sezon“, a declarat fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi.

Nu se teme de fani

Cu toate că în cei aproximativ doi ani de cånd s-a despărțit de Rapid Renzo Rossi a trecut și pe la Steaua, italianul nu crede că va avea probleme cu fanii giuleștenilor. „Eu sunt un profesionist. Iar dacă ești loial, îți respecți clubul și îți faci treaba cum trebuie, indiferent de culorile pe care le-ai reprezentat în trecut, atunci nu ai niciun fel de probleme. Eu am păstrat relațiile cu toată lumea, indiferent unde am fost, și la Steaua, și la Cluj, peste tot“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.