Home Sport Simona Halep a câștigat primul turneu de mare șlem din carieră

Simona Halep a câștigat primul turneu de mare șlem din carieră

DISTRIBUIŢI

Simona Halep (1 WTA) a câștigat finala turneului de la Roland Garros învingând-o pe Sloane Stephens (10 WTA) cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

O victorie impresionantă pentru Simona Halep, care câștigă primul mare șlem din viața sa.

Simona Halep este a doua jucătoare din România care câștigă un turneu de Mare Șlem după Virginia Ruzici în 1978, tot la Roland Garros.

Sursa foto: Facebook Simona Halep, Fotograf – Raed Krishan

Darren Cahill, antrenorul liderului mondial WTA Simona Halep, a avur numai cuvinte de laudă atât la adresa elevei sale cât și la adresa suporterilor români care o susțin necondiționat pe sportivă.

„Simona s-a maturizat mult în ultimii ani, e o jucătoare mult mai inteligentă, cu un joc mai fizic. Cred că încă mai poate îmbunătăţi multe lucruri în jocul ei, vom lucra la aceste lucruri. A câştigat finala datorită forţei mentale. O ştiu foarte bine pe Simona. Este pasionată, profesionistă şi respectă pe toată lumea indiferent dacă pierde sau câştigă. Ea tratează la fel victoriile şi înfrângerile. E rar aşa ceva la un sportiv, e o domnişoară grozavă. Aşa ceva e mult mai important decât orice altceva”, a afirmat Darren Cahill. Citește continuarea pe cancan.ro

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.