Acasă Sport Ștefan Radu și Chivu, lăudați de presa italiană

Ștefan Radu și Chivu, lăudați de presa italiană

DISTRIBUIȚI

Românii Ștefan Radu (Lazio Roma) și Cristian Chivu (Internazionale Milano) au fost nominalizați de presa italiană printre cei mai buni jucători ai meciului pe care cele două formații l-au încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, în etapa a XXXI-a din Serie A.
Chivu a fost notat cu 6 de către diversele cotidiane sportive care se ocupă cu acordarea calificativelor fotbaliștilor după meciurile din campionatul Italiei, în timp ce fostul dinamovist Ștefan Radu a beneficiat de o notă sensibil mai bună, respectiv 6,5.
Căpitanul naționalei României, Cristi Chivu, a fost acuzat de antrenorul formației Lazio, Delio Rossi, de fault în careu, considerând că la acea fază ar fi trebuit să se dicteze penalti: "Am avut aceeași senzație în timpul meciului, iar după ce am revăzut faza consider că a fost penalti". Oficialul lazial a fost contrazis însă de tehnicianul de la Inter, Roberto Mancini: "Mie mi se pare că Chivu a atins mingea".
Pe de altă parte, Ștefan Radu a primit și o notă de 7 din partea site-ului goal.com, care îl descriu pe fundașul român astfel: "Tehnica și precizia de care dă dovadă îl fac util atât în atac, cât și în defensivă".
Formația Lazio Roma, cu Ștefan Radu integralist, a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Internazionale Milano, la care Cristian Chivu a jucat până în minutul 73, fiind înlocuit din cauza unei accidentări.
Pentru Inter a marcat Crespo, în minutul 11, iar Lazio a egalat în repriza secundă, în minutul 59, prin Rocchi.
Cristian Chivu a fost schimbat în minutul 73 cu Patrick Vieira, el resimțindu-se după un contact dur cu Dabo. În minutul 50 al întâlnirii, Cristian Chivu mai acuzase probleme la umărul stâng, la care ar urma să se opereze după Euro-2008, după ce a fost lovit de o minge șutată puternic de un adversar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.