Acasă Turism Agentie austriaca, exclusiv pentru Romania

Agentie austriaca, exclusiv pentru Romania

DISTRIBUIȚI

Turistii si companiile din Austria pot cumpara pachete de servicii pentru diferite zone din Romania de la prima agentie de turism austriaca care si-a axat activitatea pe vanzarea destinatiilor de vacanta romanesti, tarifele practicate variind intre 200 si 800 de euro.

Agentia Romania Touristik a fost infiintata de un cetatean austriac de origine romana, Mihail Bobocel, si de compania Sabtours, a treia agentie de turism ca importanta din Austria.

-Firma este un furnizor de pachete de servicii turistice complete spre Romania si se adreseaza prin programele sale unor tour-operatori si agentii de turism de renume din Austria, precum Raml Reisen, Kneissl-Touristik, Vorderegger Reisen. Desigur, nu vom ezita sa servim clientii individuali care vor apela la serviciile agentiei, fie in interes de serviciu, fie pentru petrecerea unui sejur in Romania. Dorim sa ne afirmam in peisajul turistic austriac, elvetian si sud-german ca specialistul in oferte turistice pentru destinatia Romania. Ceea ce este decisiv este faptul ca s-a reusit redesteptarea curiozitatii si interesului de a vizita Romania-, a declarat Mihail Bobocel, directorul agentiei.

Reprezentantul firmei a adaugat ca in acest an vor sosi in Romania, prin intermediul Romania Touristik, intre 400 si 700 de turisti austrieci, pentru 2004 fiind estimata o crestere de 25% a fluxului de vizitatori.

Agentia ofera turistilor atat programe traditionale, cum ar fi vizite la manastiri, la obiectivele aflate in patrimoniul UNESCO, la crame si podgorii, croaziere in Delta Dunarii, vacante in Transilvania, Maramures si in statiunile de pe litoral, cat si programe culturale, precum participarea la concerte de opera si festivaluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.