Acasă Turism Cele mai excentrice hoteluri din lume

Cele mai excentrice hoteluri din lume

DISTRIBUIȚI

Cånd spui cameră de hotel, te gåndești la o simplă cameră, mai mult sau mai puțin luxoasă, dar care nu iese cu nimic din tiparele hotelurilor. Există însă cåteva care ar putea întrece orice așteptare. Excentrice și bizare, vor srårni curiozitatea oricărui turist. Un astfel de hotel este Al Maha Desert Resort Spa. Construit într-o oază deșertică, în afara cosmopolitului Dubai, se aseamănă cu un loc de campare al beduinilor. Fiecare cameră are piscină privată, iar pentru cei exigenți se oferă tratament spa specific locului. Ca activități adiacente se recomandă safari în deșert, plimbări pe cămilă și demonstrații de vånătoare de șoimi.
 Anatolian Houses, localizat în peisajul vulcanic al Cappadociei, teritoriu aparținånd UNESCO World Heritage, este un hotel de lux ce atrage turiștii cu apartamente decorate cu televizoare LCD și jacuzzi. Cappadocia oferă peisaje incredibile, trekking, zbor cu balonul și rafting.
 Costa Rica Tree House Lodge este un hotel care aduce mai degrabă cu o casă luxoasă în copaci. Oaspeții beneficiază de o panoramă superbă: 300 metri de plajă privată și pădurea tropicală din apropiere.
Ice Hotel, cu siguranță cel mai bizar din lume, aflat în Suedia, se reinventează în fiecare iarnă din tone de zăpadă și gheață cristalină. Incredibilul hotel se remarcă și prin capela de gheață, galeria de artă și barul Absolut, primul bar de gheață.
Pentru cei mai friguroși, există și cåteva camere încălzite. Ngong House, situat în apropiere de Nairobi, este situat la patru metri deasupra solului, în copaci! Ngong House dispune și de vile private și cabane din bușteni. Mesele se servesc sub copacii acacia din grădină, însă masa de seară devine o experiență romantică la lumina lumånărilor, într-un rondaval, construcție specific africană cu acoperiș de iarbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.