Acasă Turism Copos investeste peste 22 milioane de euro la Eforie Nord

Copos investeste peste 22 milioane de euro la Eforie Nord

DISTRIBUIȚI


Omul de afaceri George Copos, care detine si societatea Ana Hotels estimeaza ca va investi, in perioada 2002-2003, peste 22 milioane euro in proprietatile sale din Eforie Nord. Toate hotelurile Ana includ centre de sanatate si relaxare (fitness, sauna, jacuzzi). Un prim institut Ana Spa a fost fondat la Eforie Nord, in complexul hotelier Europa, care ofera tratament balnear si de recuperare pe baza resurselor naturale (cure cu namol sapropelic si apa de ghiol, talazoterapie).


Hotelul Europa a intrat in patrimoniul Ana Hotels in urma licitatiei cu vanzare organizata de AVAB in noiembrie 2001. Cladirea era de peste sapte ani intr-o stare de distrugere si de dezafectare. Printr-un efort financiar de 20 milioane de euro, cladirea a fost adusa la un standard de patru stele, devenind un hotel de referinta al litoralului romanesc.

Ana Hotels ofera turistilor din Eforie Nord o plaja amenajata de circa 10.000 de metri patrati, un parc natural cu patru terenuri de tenis, o piscina exterioara, un Centru de conferinte, iar pe o suprafata de peste 4.000 de metri, Institutul Ana Spa – centru de tratament balnear, recuperare medicala si relaxare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.