Acasă Turism ITS a vandut 1.500 de bilete pentru sejururi in Romania

ITS a vandut 1.500 de bilete pentru sejururi in Romania

DISTRIBUIȚI

Ministerul Turismului precizeaza ca aproximativ 1.500 de turisti straini au cumparat, pana in prezent, bilete pentru petrecerea unor sejururi, in aceasta vara, in diferite statiuni de pe litoralul romanesc, prin intermediul tour-operatorului german ITS Reisen. In noiembrie 2002, tour-operatorul german ITS a semnat cu proprietarii a 12 hoteluri din statiunile de pe litoralul romanesc contracte privind cazarea, in sezonul din 2003, a 20.000 de turisti straini. Dintre acestia, aproximativ 6.000 de turisti sunt asteptati in Mamaia, iar restul, in hoteluri din statiunile Neptun, Jupiter si Saturn.

Ministerul Turismului va organiza, in perioada 17-28 martie, in colaborare cu ITS Reisen, o serie de seminarii in 10 orase din Germania la care vor participa aproximativ 500 de agenti de voiaj. In cadrul seminariilor, participantilor le vor fi furnizate date despre oferta turistica romaneasca si despre posibilitatile de petrecere a concediului in Romania.

Compania ITS Reisen, cel de-al treilea mare tour-operator german, a inregistrat in anul 2002 incasari de 2,76 miliarde de euro, precum si 4,9 milioane de clienti. Romania a fost inclusa in 2001 printre destinatiile prezentate de cataloagele turistice ale grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.