Acasă Turism Liechtenstein – program special pentru atragerea turistilor

Liechtenstein – program special pentru atragerea turistilor

DISTRIBUIȚI

Liechtenstein incearca sa-i atraga pe organizatorii de conferinte si sa-si dezvolte industria turistica printr-un program intitulat -inchiriaza un stat-, care le permite clientilor corporatisti sa preia simbolic micul principat situat intre Elvetia si Austria.

-Ideea de baza este ca un intreg stat este gazda unei conferinte, punandu-i la dispozitie diverse posibilitati-, a declarat Roland Buechel, directorul agentiei turistice de stat din Liechtenstein, a carui suprafata este de numai 160 de kilometri patrati.

-Inchiriaza un stat- se bazeaza pe conceptul -inchiriaza un sat-, dezvoltat de firma de organizare de evenimente Xnet AG in mici localitati din Austria, Germania si Elvetia.

Xnet va face publicitate pentru a atrage clienti interesati de locuri pentru reuniuni, in timp ce agentia de turism va stabili contacte cu autoritatile locale si va ajuta la organizarea evenimentelor.

Clientii vor primi programe personalizate, care le fac publicitate marcilor si implica oficiali locali in evenimentele speciale, dar nu si pe printul Hans Adam.

-Nu se prevede implicarea monarhului sau a oficialilor guvernamentali-, a precizat Buechel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.