Acasă Turism Paltinis – Sinaia va intra in lantul international -Howard Johnson-

Paltinis – Sinaia va intra in lantul international -Howard Johnson-

DISTRIBUIȚI

Hotelul Paltinis din Sinaia va intra, anul viitor, intr-un program de modernizare evaluat la patru milioane de dolari, dupa finalizarea lucrarilor urmand sa fie inclus in lantul international Howard Johnson Hotels&Inns.

Clasificat la doua stele, hotelul are o capacitate de cazare de 180 de locuri, dispuse in 102 camere, single, double, apartamente si garsoniere. Anul trecut, au fost inregistrati 6.600 de turisti, dintre care 540 straini, majoritatea clientilor fiind interesati de tratamentele balneare.

Hotelul a raportat in 2002 o cifra de afaceri de 522.000 dolari si un profit de 11.000 dolari, pentru anul in curs fiind estimata o cifra de afaceri de 577.000 dolari.

-Anul trecut am investit 1,4 miliarde lei in modernizarea bazei de tratament si pentru cumpararea unei centrale termice. In 2003, vom aloca aproximativ 60.000 de euro pentru o serie de lucrari la baza si pentru achizitionarea de aparatura medicala-, a precizat directorul general al hotelului, Florin Tiganila.

Hotelul Paltinis apartine societatii Neoturism Sinaia, membra a holdingului Baneasa Investment SA, care activeaza in sfera productiei, serviciilor si turismului. Alaturi de hotelul din Sinaia, holdingul detine hotelurile Dorobanti, Parc si Turist, din Bucuresti.

Dupa modernizare, hotelul va fi clasificat la trei sau patru stele, o decizie in acest sens urmand sa fie luata de actionari. Howard Johnson Hotels&Inns face parte din cel mai mare lant hotelier in regim de franciza, Cendant Corporation, care numara peste 5.650 de hoteluri grupate in opt marci hoteliere: Days Inn, Travelodge, Ramada, Knights Inn, Super 8 Motel, Wingate Inn si Howard Johnson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.