Home Actualitate 15 ani și 3 luni pentru criminala care și-a ucis prietena. Pentru...

15 ani și 3 luni pentru criminala care și-a ucis prietena. Pentru evaziune poți lua 18 ani

DISTRIBUIŢI

În România s-a ajuns ca fapta de omor să poată fi pedepsită legal cu doar 15 ani de închisoare, așa cum a fost condamnat și celebrul criminal Cioacă, dar dacă un infractor face evaziune fiscală cu un prejudiciu mai mare de 500.000 de EURO să meargă la închisoare 18 ani.

Criminala fetei din Saturn, care a omorât-o, ascuns-o într-un geamantan și apoi i-a abandonat trupul sub o bancă într-un parc din Mangalia pe prietena ei, a primit o sentință de 15 ani și 3 luni de închisoare și trebuie să achite 75.000 euro daune morale.

„În principal, din câte observ, instanța s-a orientat către o pedeapsă minimă și nu către una maximă, iar în funcție de dorințele familiei, vom decide dacă depunem sau nu apel împotriva acestei hotărâri”, a declarat avocatul Adrian Cuculis

1 COMENTARIU

  1. maRonia este raiul criminalilor. transezi lumea si iei 15 ani? sau ala cu 11-12 crime a iesit dupa 20? ce trebuie sa faci sa iei pe viata? dar nu ne mira nimic, important este ca pcr-ss conduce: partidul coalitier romane-serios si stabil si noi in rsr-republica speciala romania platim taxe pentru pensiile speciale ale coruptilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.